แพทย์นิวยอร์คสั่งจ่ายผักและผลไม้

New York doktoru meyve ve sebze reçetesi veriyor

Yahoo! – New York City doktorları, yüksek riskli, düşük gelirli insanlar için diyetlerin bir parçası olarak taze meyve ve sebzeleri reçete etme programına katıldı.

            Harlem Hastanesi ve Lincoln Tıp Merkezi'ndeki doktorlar, obezite salgınıyla mücadele çabalarının bir parçası olarak düşük gelirli bir meyve ve sebze reçete programına katılıyor. Birçok hasta ve çocuğun besleyici gıda ve sebzelere erişimi olmadığı tespit edildi. Besleyici olmayan yiyeceklere yönelmeye neden olmak

            Program ayrıca her hafta çiftçi pazarından meyve ve sebze satın almaları için düşük gelirli, risk altındaki ailelere 2 dolarlık kupon dağıtıyor. Bu sağlıklı gıda projesi aynı zamanda beslenme eğitimini de içeriyor. Ayrıca hem yetişkinler hem de çocuklar için yemek kursları açar.

            Proje yöneticisi ve projeye katılan doktorlardan biri, İnsanlar bu projeye iyi tepki verdi. Özellikle yararlı gıda satın almak için kuponlar düzenlemek. Ve projenin başlangıcından bu yana insanlar daha fazla meyve ve sebze yediği için proje başarılı oldu.