ผู้นำด้านธุรกิจวัคซีนและชีวเวชภัณฑ์ ด้วยวิสัยทัศน์จรรยาบรรณทางธุรกิจ ภายใต้หลักเกณฑ์ธรรมาภิบาล พร้อมบทพิสูจน์แห่งความสำเร็จด้วย 3 รางวัลคุณภาพ ประจำปี 2566

              Bay Weerachai Thanmaneewong,  "Biovalis" in lideri

Aşı ve biyofarmasötik işinde lider İş ahlakı vizyonuyla İyi yönetim ilkeleri çerçevesinde  2023 yılı için 3 kalite ödülüyle başarının kanıtı.

<Resim 1'i Ekle>

          Başarı tanımınız nedir? Bazı insanlar gelir, kar veya zarar şeklinde getiriyi kastederken, diğerleri istikrarı düşünecektir. Kariyer gelişimi, ancak Biovalys Company Limited Genel Müdürü Bay Weerachai Thanmaneewong için başarının tanımı şudur: "Biovalis" in aşı ve biyofarmasötik sektöründe uluslararası standartlarda kabul edilen kalitesiyle lider olmasına öncülük etmenin yanı sıra. Şirketin kuruluş amacındaki önemli şey ahlak yaratmaktı. İyi iş ahlakı İyi yönetim ilkeleri çerçevesinde vizyon ve misyonu belirleyip şirketin önemli bir politikası olarak ilan etmek. Bu sadece yazılı biçim değil. Ancak aynı zamanda somut sonuçları görmek için fiili uygulamalara yönelik yönergelerin belirlenmesine de yol açar. başarıya kadar ve kabul edildi Şirketteki her çalışan için gurur yaratın. 2023 yılında en fazla 3 ödüle kadar alınan ödüllerden bazıları:

  1. Üstün Etik Ödülü, Tayland Ticaret Odası, 2023 yılı, 21. kez ( TCC BEST AWARDS 21.) , 6 Aralık 2023'te UTCC EVENTS LAB odasında, Bina 23, 7. kat, Tayland Ticaret Odası Üniversitesi'nde. Chaipattana Vakfı Genel Sekreteri Dr. Sumet Tantivejkul tarafından onurlandırıldı. ödül törenine başkanlık etti Bu ödül, girişimcileri sürdürülebilir ilerleme için organizasyonlarını yönetirken iyi kurumsal yönetim veya İyi Kurumsal Yönetişim ilkelerini kullanmaya teşvik etmek amacıyla verilmektedir.
  2. 7 Aralık 2023'te Siam Kempinski Hotel Bangkok'ta Tayland Özel Sektör Yolsuzluğa Karşı Toplu Eylem (CAC) üyeliğinin sertifikalandırılması ödülü .
  3. Araziye Bir Milyon Kla İyilik Projesi'nde " Biyofarmasötikler ve Biyolojik Ürünlerde 2023 Yılının Kaliteli Şirketi" Ödülü Tayland Sosyal Vakfı, 15 Aralık 2023'te Chaiyaphruek 2 Odası, Tayland Kraliyet Hava Kuvvetleri Oditoryumu'nda. Ödül törenine Özel Meclis Üyesi Hava Kuvvetleri Komutanı Mareşal Chalit Pukphasuk başkanlık etti.

<Resim 2'yi ekleyin>

Phak Weerachai ödülü alma konusundaki duygularını anlattı. Bu bizim çok gurur duyduğumuz bir şey. Bu her çalışanın gururudur. Çünkü bizim için bu ödülü almak kolay değil. Kendini adamış, kararlı ve şirketi planlandığı gibi bu yönde ilerletmeye çalışan tüm çalışanların işbirliği yoluyla fiili uygulamalardan gelmelidir. Ta ki iş ahlakı ve iyi yönetişim yönetimine odaklanan şirketin vizyon ve misyonuna göre değerlendirmeyi geçip 3 ödül alana kadar, işimizi yürütmenin ahlak ve etik kurallarına sahip olması gerektiğini teyit ediyoruz. Kuruluşumuzun sürdürülebilir bir şekilde büyümesini sağlayacak temel olan iş ahlakına uymanın yanı sıra. Her üç ödül de birbiriyle bağlantılıdır. Ve bunlar birbirini teşvik eden ve destekleyen temel faktörlerdir. İlk iki ödülün gerekliliklerine uyum, üçüncü ödülün alınmasını da beraberinde getiriyor. Ayrıca bir kurumun işleyebilmesi, çalışanların iş birliği ve işbirliğine bağlı. İster satış elemanı olsun veya ofis personeli Tüm çalışanların etik kriterler konusunda eğitim alması gerekmektedir. Şirketin politikalarına ve etik kurallarına (Davranış Kuralları) sıkı bir şekilde uyun. İyi ahlaka odaklanıyoruz. Tayland İlaç Üreticileri Birliği'nin (TPMA) standartlarına göre, her Biovalis satış elemanının işe gitmeden önce bir etik sınavından geçmesi gerekmektedir. Bu arada, tüm ofis çalışanlarının eğitim alması gerekiyor. Etik ve etik alanındaki bilgiler her 3 ayda bir gözden geçirilir.

<Resim 3'ü Ekle>

Yukarıdan Biovalis'in iş etiği kuralları çerçevesinde çalışmaya önem verdiği görülmektedir. Hem ürün kalitesi açısından Çalışanlara kaliteli eğitim vermek Ahlak ve ahlak sahibi olmanın yanında bence. Organizasyon içerisinde oluşturulması gereken önemli hususlar Bu da "Yolsuzlukla Mücadele" olan ikinci ödüle yol açıyor çünkü şirket Şirket, işini adil ve şeffaf kurallar çerçevesinde yöneterek sürdürülebilir bir şekilde büyümeyi amaçlamaktadır. Şirket, sürekli olarak yolsuzlukla mücadeleye katılmaya kararlıdır. Ve tüm bu zaman boyunca Biovalis'in şeffaf bir şekilde iş yürütme politikası vardır. Kurallara uymak iş ahlakını teşvik etmenin yanı sıra ve çeşitli sektörlerle işbirliği yapmak Hem kamu hem de özel sektör yolsuzlukla mücadele eder. Biovalis, kamu sektörü açısından Yolsuzlukla Mücadele Operasyon Merkezi'nin yönergelerine uyar. Kamu Sağlığı Bakanlığı ve Ulusal Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu veya NACC kesinlikle. 2015 yılı civarındaki ilk günlerden, Halk Sağlığı Bakanlığı'na kadar, Biovalis Şirketini başka yerlere tanıtma konusunda bir rol model olarak yetiştirdi. Ta ki daha sonra özel sektör yolsuzlukla mücadele çalışmaları yürütene kadar. Bu nedenle, Tayland özel sektörünün yolsuzlukla mücadelede birleşik bir eylem cephesi olma niyetimizi ifade etmeye katılmaya karar verdik. ve Tayland özel sektörünün Yolsuzluğa Karşı Tayland Kolektif Eylemi'nin (CAC) bir üyesi olarak katılmaktan memnuniyet duymaktadır. Bu şirketin gururu olarak kabul ediliyor. 2023 yılında Tayland Özel Sektör Yolsuzlukla Mücadele Koalisyonu'nun üyesi olarak sertifikalandırılmıştır.

<Resim 4'ü Ekle>

 Bay Weerachai, işlerin etik kriterler çerçevesinde yürütülmesinin önemini vurguladı. İyi yönetim ilkelerine göre şunu dinleyin Eczacı olduğum için İşimiz aşıyla ilgili bir iş olduğundan beri her zaman var olan meslek ahlakıyla. Tıbbi aşılar ise insanların yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olan sağlık teşviklerinden biri olarak kabul ediliyor. İyi bir aşının kaliteli bir aşı olması gerekir. Hastalıkların önlenmesinde iyi bir etkinliğe sahiptir. Aynı zamanda yan etkilerinin de çok az olması gerekir. Yüksek güvenlik Biovalis'in kaliteli ürünler satması, Tayland'daki ve ürünün satıldığı diğer yerlerdeki insanların yaşam kalitesinin artmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenle ürün seçiminde etik, organizasyona her zaman önem verdiğimiz ve bağlı olduğumuz bir zorunluluktur. Bu nedenle şirket kurulduğunda bunu vizyonum ve misyonum olarak belirledim. Daha da önemlisi, iyi etik kriterler altında iş yürütmenin, kuruluş için sürdürülebilir büyümeyi yönlendirmenin temeli olacağı fikrine sahibim. Biovalis büyük bir şirket olmasa da, Ama toplum içinde faaliyet gösteren bir şirkettir. Bu nedenle eğer şirket iyi bir şey yapabiliyorsa. Ve tabii ki etik kriterler, toplumun bir alt bölümü olan Biovalis'in bir parçası olarak olması iyi bir şey olarak kabul ediliyor, şirketin niyetine göre toplumun barış veya huzur içinde yaşamasını teşvik etmeye ve desteklemeye yardımcı olacak. Tayland nüfusunun sağlıklı olmasını sağlamak ve insanların yaşam kalitesinin iyileştirilmesine yardımcı olmak Bu, şirketin kuruluşundan bu yana, 10 yıldan fazla bir süredir yapılıyor.

Yazıyla kaydedilen ilk soyut özlemlerden. yapılabilecek bir yönteme doğru Gerçek bir uygulama haline gelinceye kadar ve başarı ile sonuçlanır Sayın Weerachai, bugüne kadar somutlaşana kadar her adımı geçerek deneyimini dinleyicilere aktardı. Bir vizyonun tanımlanması Veya bir misyon beyanı kulağa bir beyan gibi gelebilir. Veya yazdığımız harfler soyuttur. Ama herkesin buna inanmasını ve takip etmesini sağlamak, Bu noktaya gelebilmek için yapmamız gereken önemli bir konudur.  

Herkesin şirketin aynı hedefe doğru gittiğini görmesini sağlamak için bunu vizyon ve misyonumuz olarak belirledik. böylece birlikte yürüyeceğimiz yolun nasıl olacağını hep birlikte bilelim. Resim görüldükten sonra yapılacak bir sonraki şey bilgiyi iletmektir. İyi yönetişim ilkeleri çerçevesinde iş yürütmenin anlaşılması Veya etik olarak iş yapmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? Avantajların kesinlikle dezavantajlardan ağır basması gerekir. Peki buradaki çeşitli avantaj ve dezavantajlar müşterileri, şirketi ve toplumu nasıl etkileyecek? Bu, çalışanların satılan ürünlerin kaliteli olması gerektiğini anlamasını sağlayan temel bir faktör olarak kabul ediliyor. ve genel nüfusu etkiliyor Dolayısıyla bu bizim sosyal sorumluluğumuzdur, her Biovalis çalışanı sorumluluğu inkar edemez. Konuşmak ve iletişim kurmak, çalışanların fikirlerinin neler olduğunu öğrenmemize yardımcı olacaktır. Ve ne iletmek istediğinizi anlıyor musunuz? Bize kaba bir tahmin verecek bir değerlendirme testiyle. Daha sonra yapılacak şey çalışanların bu konunun farkına varmalarını ve önemini görmelerini sağlayacak teşvikler oluşturmaktır. Pek çok stratejiyi hayata geçirdik, en önemlisi topluma yardımcı olacak çeşitli faaliyetlerimiz var. Halk Sağlığı Bakanlığı ile ortak çalışmalar yapılıyor. Aşılar her yıl bağışlanmaktadır. Diğer birçok faaliyetin yanı sıra bu, çalışanların şirketin Tek başıma iş yapmayı düşünmedim. Ama aynı zamanda topluma geri vermek de var. Bu, çoğu çalışanın bu konuda önemli gördüğü ahlak noktalarından biridir ve bu nedenle şirket, yaptığımız işin iyi bir şey olduğunu doğrulamak için kaliteli kuruluşları gelip değerlendirmeye davet etmek de dahil olmak üzere bu doğrultuda çalışmaya devam etmiştir. Ve başarı, şirketteki tüm çalışanlara gurur verir.

Bay Weerachai, "Biovalis" etik kriterleri kapsamında iş yapmada başarının tanımına ilişkin bakış açısını aktardı; genel olarak herkes başarının kâr veya zararla ölçüldüğünü düşünüyor, ancak "başarı" için bunu düşünmüyorum. Öncelikle parasal değer olan getirilere bakın. Ama ben personele odaklanıyorum. Biovalis çalışanlarının iyi, kaliteli insanlar olması için değer yaratarak. Bu nedenle benim için başarının tanımı, her çalışanın kurumu anlaması, inanması, ona sadık olması ve kurumun iş yapma yönergelerini takip etmeye hazır olmasıdır. Ahlaki kriterlerin ilkeleri altında Herkesin mutlu bir şekilde birlikte çalışabilmesi için iyi ahlak. Çalışmak için iyi bir atmosfer yaratın. en ufak bir baskı altında ve organizasyonla mümkün olduğu kadar uzun süre çalışın Şirketin kar veya zararından çok, başarının tanımının bu olduğunu düşünüyorum.

<Resim 5'i Ekle>

Bay Weerachai, işyerinde mutluluk yaratmanın önemini de sözlerine ekledi: İşyerinde mutluluk yaratmak, üzerinde düşündüğümüz temel bir faktördür. Çünkü eğer mutluysan Etkili olarak ne yapabiliriz? ve etkililik Stresle çalışmaktan daha fazlası veya acı çekmek Bu nedenle çalışanlarımızı mutlu eden bir çalışma ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Ancak mutluluk tek başına bir kuruluşu ileriye taşıyamaz. Çalışanların da kaliteli olması gerektiğinden, farklı beceriler geliştirmeleri teşvik edilmelidir. onlara Çalışanlarımıza özelliklerine göre uygun bireysel gelişim planı (Bireysel Gelişim Planı: İPD) hazırladık. ve iş pozisyonları Onları kaliteli personel haline getirmek Dürüst ve açık sözlü olmanın yanı sıra ahlak ve ahlakı teşvik etmek de dahil. Yöneticiler ve çalışma arkadaşları arasında karşılıklı samimiyet vardır. ast Bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü eğer samimiyet yoksa Organizasyon içindeki işi ileriye taşımak zor olmalı. Her çalışanı bir ast olarak değil, bir meslektaş olarak görüyorum. Her çalışana saygı duyuyorum. Ve en önemlisi çalışanlardan faydalanmıyoruz. Çünkü organizasyonun başarılı olacağını düşünüyorum. Kaliteli, ahlaklı, mutlu çalışan, sadık, organizasyona elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır iyi bir ekip olmalıdır. Takım iyi olmazsa başarılı olmak zor olur. Çünkü her şeyi tek başıma yapamam. Ama fikir üretebiliyorum. Genel resmi gösteren tavsiyelerde bulunun. Bu nedenle, insanların kaliteli ve ahlaklı bir insan olmaları için temel psikolojiye güvenerek verimli ve etkili çalışmalarını sağlamaya önem veriyorum.

Ayrıca Sayın Weerachai başarıya ulaşmak için çalışma prensipleri konusunda da tavsiyelerde bulundu. Her insanın çalışma prensibi farklıdır. Ama benim için kararlılık ve kararlılık düşünüyorum İşimde hedeflere sahip olmak, başarıya ulaşmada önemli bir unsurdur. Çalışma ilkelerim dürüstlük ve doğruluk üzerine kuruludur. karşılıklı güven Çünkü birlikte çalıştığımızda Güven yoksa Dürüstlük ve dürüstlükle birlikte çalışmak zor olurdu. ve çalışmaya devam edemiyorum Bir sonraki prensip sorumluluk meselesidir, özellikle verilen görevleri belirlenen sürede tamamlama sorumluluğu. Bu nedenle zamanı tutmak her zaman sürdürmemiz gereken önemli bir şeydir. Aklımda bir slogan var “Erteleme zaman hırsızıdır” ya da “Erteleme zaman hırsızıdır” demek, hemen yapılabilecek veya ilk önce yapılabilecek ne varsa yapılması gerektiği anlamına gelir. Beklemeye gerek yok Planlanmıştı ve yapılması gerekiyordu. Çünkü eğer düşünürseniz, önce karıştırın. Daha fazla birikmiş iş olacak. ve başarısız zaman yönetimine yol açar Yukarıda belirtilen ilkelerin üçü de önemlidir. Ama en önemli şey ilkelerin nasıl oluşturulacağıdır. Bu üç nokta günlük yaşamımızda mevcuttur, böylece her kişinin uygulamasına bağlı olarak bunları her zaman hatırlayabilir ve hatırlayabiliriz.

Bu bağlamda Sayın Weerachai, sorunun çözüm yollarını da tartıştı. ya da engellerle karşılaşıldığında şuna inanıyorum: “Her krizin her zaman bir fırsatı vardır. Her sorunun bir çözümü olmalı.” Bu nedenle tüm çalışma sürecim boyunca her şeye olumlu düşüneceğim ve bakacağım. Hiçbir zaman beni işimden alıkoyan bir sorun ya da engelle karşılaşmadım. Çünkü her zaman bir çözüm bulmaya çalışacağım, her sorun başarıyla çözülebilir ve çözülebilir. Bu fikrimi tüm çalışanlara aktardım. Onlara motivasyon ve pozitif enerji yaratmak

Son olarak Dr. Weerakhai, Biovalis'in bir sonraki adımından bahsederek şirketin esas olarak epidemiyolojik faktörleri dikkate alarak yeni aşıları piyasaya sürmeyi planladığını söyledi. Şirket, son olarak 2022 yılında, EV71'den Tayland'a kadar uzanan el, ayak, ağız hastalığını önlemek amacıyla dağıtılacak olan, Tayland'da ilk, dünyada ise ilk el, ayak, ağız aşısı olan el, ayak, ağız aşısını getirdi. çocuklar ve 2023 yılı sonunda şirket tarafından geçildi Zatürre aşısı dağıtıma getirildi. Gelecekte de çok daha fazla aşı ve biyolojik ilacın satılacağı bir ürün hattı mevcut olacak. Sağlığı geliştirmek ve hastalıkları önlemek için ve Tayland nüfusu için faydalıdır Ahlak ve etiği korumak da dahil. Şirketin iş ahlakı varlığını sürdürecektir. veya daha konsantre Bir sonraki adımımız ise rüşvetle mücadele konusunda ISO 37001 denetimi olacak. Bu yıl içinde denetimden başarıyla geçmeyi hedefliyoruz. Çünkü bizim temellerimiz var. ve halihazırda çalışanları bu konularda eğitiyoruz

รายละเอียดเพิ่มเติม คลิกที่นี่